V 3800-DI-T (74.0kW / 2600 rot/min)

V3800DIT V3800DIT V3800DIT-1 V3800DIT-2

Emisiile de noxe
Motorul Kubota V3800-DI-T este un motor turboalimentat, cu injectie directa, turbo, în conformitate cu EPA Tier 3 și EU STAGE 3A, care sunt valabile inca de la sfârșitul anului 2011, atât în America de Nord, cat si pe piețele europene.
Respectarea ambelor regulamentele privind emisiile poluante, Kubota le face cu folosirea unor minimale dispozitive, astfel incat reducerea cantitatii de NOx se face numai prin mijloace mecanice, cum ar fi un sitem de recirculare a gazelor de eșapament racite cu apa (EGR).

Durabilitate. Putere. Fiabilitate. Calitate desavarsita. Garantie pe viata. Prietenos cu mediul
Motorul Kubota V3800-DI-T are cel mai mare moment si putere, în gama motoarelor de 75kW, privind motoarele Diesel cu cilindrii in linie din lume. Kubota e cel mai bun din lume la ora actuala, din toate timpurile. Acest motor nu are nevoie de nici un dispozitiv electronic de control pentru a functiona in  conformitate cu cele mai recente reglementari privind emisiile gazelor de ardere.

Putere. Motor ecologic. Fiabilitate maxima
Sistemului de combustie original de la Kubota denumit E-CDIS (sistem central de injectie directa), renumit pentru arderea curată, a fost actualizat. Presiunea la injectia carburantului a crescut pentru a satisface noile niveluri de NOx din această clasă.
Capacul semi-float ventil și pelicula de MoS2 a pistoanelor reduce nivelul de zgomot și vibrațiile transmise din zona supapelor, imbunatatind caracteristicile de zgomot mai bune.

Opțiuni. Accesorii ale motoarelor KUBOTA
Motorul Kubota V3800-DI-T  oferă puteri mari la priza de putere (PTO), ca răspuns la tendința de creștere a dispozitivelor de control hidraulice utilizate în mașinile industriale. Este posibil să instalați până la două pompe hidraulice.
Pozițiile ventilatorului sunt disponibile în două variante, pe înălțime, pentru a se adapta la diverse configurații de echipamente.
Este disponibilă o gamă variată de accesorii suplimentare.

Descarcă Broșura V3800DIT