V 3800-CR-T(TI)E4 (74.5kW / 2600 rot/min)

V3800 V3800-CR-TE4 V3800-CR-TE4-2 V3800-CR-TE4-1

Noua Tehnologie de fabricatie a motoarelor KUBOTA. Fiabilitate dovedita
Cea mai recentă tehnologie și o performanță puternică – clienții nostrii aceste doua lucruri aștepta de la motoarele Kubota. Astfel, Kubota face uz de un sistem sofisticat tehnologie in patru supape, inclusiv o duză injecție centrală iar sistemul de injectie este controlat electronic. Kubota va continua să ofere cea mai bună valoare prin încercarea de excelență în trei domenii-cheie: conformitatea emisiilor poluante, noi pași în motoare controlate complet electronic, și flexibilitate în produse și servicii pentru clienții din întreaga lume.

Motoarele Diesel KUBOTA respecta normele pentru scaderea emisiilor poluante
Reuniunea regulamentele rigide de emisie poate fi o provocare pentru orice companie. La Kubota, motoarele noastre din Seria V3 au fost proiectate pentru a se conforma cu reglementările cele mai stricte: EPA interim TIER 4 și stadiul IIIB UE. În plus, soluțiile inovatoare de emisie, cum ar fi un dispozitiv de posttratare, de asemenea, au fost integrate în motoarele V3-Series.

Putere ecologica. Fiabilitate in exploatare
Sistemul de injectie directa Common Rail a făcut posibilă optimizarea fenomenul de combusti  și de a crea o mai durabila, liniștită și mai bună economie de combustibil a motorului.  Prin meticulozitatea urmaririi si controlului  fenomenului de tratare ulterioara a componentelor de gaze de evacuare cu ajutorul a doua componente, si anume, catalizatorul de oxidare diesel (DOC) și filtrul de particule diesel (DPF), obtinem performante inalte ale motorului.

Flexibilitate
Atunci când se lucrează cu clienții în diferite țări și cu nevoi diferite ale motorului, flexibilitatea este o necesitate. Deoarece motoarele Kubota V3 (vezi poza motorului) au evoluat pas-cu-pas pentru a satisface conditiile de reglementare in noxe pentru orice EPA TIER, certificam motoarele noastra Kubota privind regulamentului de emisii poluante la orice clienți din întreaga lume. Adăugam la aceasta faptul că, ne-am creat dispozitivul de posttratare cu minim impact, pentru o instalare ușoară.

Incredere
Seria de motoare Kubota V3 este cea mai bună soluție pentru strategia de marketing a companiei dvs. la nivel european si mondial. Ne străduim continuu pentru a satisface nevoile dumneavoastra cu experienta si expertiza noastra si va vom oferi motoare de foarte buna calitate.

Descarcă Broșura V3800CRT