Garanții și postgaranții

Asigurăm garantia si post-garantia la motoarele Diesel KUBOTA ,   comercializate de firma noastră, conform normelor impuse de Kubota.

Asiguram garantia motoarelor Diesel Kubota pentru toate utilajele industriale care sunt echipate cu motoarele Diesel Kubota, utilaje care sunt comercializate, in mod legal, pe piata romaneasca de alte companii din Romania si din lume.

Procesul de post-garantie la motoarele Diesel Kubota se asigura, prin firma noastra, pe o perioada de 30 de ani, de la data expirarii garantiei.

Kubota garanteaza buna functionare a motoarelor Diesel Kubota, cu conditia, respectarii procesului de intretinere a motoarelor Kubota, conform instructiunilor date de producator, si in functie, de domeniul in care activeaza utilajul, cu conditia utilizarii, pe toata perioada de viata a motorului Kubota, de piese de schimb originale si consumabile impuse de Kubota si de distribuitor. Aceste piese de schimb originale Kubota se vor comercializa numai prin distribuitorul legal al lui Kubota in Romania, si anume, prin firma MECANEXIM ENGINEERING SRL.

Postat azi 04 APRILIE 2013