V 3600-T (63.0kW / 2600 rot/min)

V3600T V3600T-1 V3600T-2 V3600T

Emisiile
Motorul Kubota Turbo V3600-T este construit de Kubota în conformitate cu reglementarile de emisii poluante tip EPA TIER 3 și normele europene EU STAGE 3A, care sunt obligatorii inca de la sfârșitul anului 2011, atât în America de Nord, cat și pe piețele europene, deci si in Romania.
Utilizand caracteristicile reduse de NOx ale motoarelor cu injectie indirecta, motorul Diesel Kubota V3600-T respecta si functioneaza în conformitate cu cele mai recente reglementari privind emisiile de mai sus in gama motoarelor de 56kW, fără dispozitive suplimentare, cum ar fi un racirea gazelor de eșapament de recirculare (EGR).

Durabilitate. Putere. Mentenanta. Incredere in performante. Avantajele folosirii motoarelor noastre Kubota
Motorul Kubota V3600-T este un nou motor de mare densitate de putere, motor cu amprenta (dimensiuni de gabarit) la fel ca motorul V3300-T, si cu toate acestea, cu o cilindree mult mai mare.

Curată și relaxare Putere
Kubota originală E-TVCS (Trei Sistem de ardere Vortex) a fost îmbunătățită.Fluxului de aer, camera de ardere și vacanța piston au fost optimizate pentru a satisface noile nivelului de NOx din această clasă.

Opțiuni. Accesorii
Pozitiile de montaj a ventilatorului motorului sunt disponibile în două variante, pe înălțime, pentru a se adapta la diverse configurații de echipamente.
Este disponibilă o gamă variată de accesorii suplimentare.

Decsarcă Broșura V3600T