Consultanță

Acordam, la cerere, clientilor nostrii, consultanta tehnica in alegerea optima a motoarelor Diesel KUBOTA pentru toata gama de utilaje care necesita actionarea lor cu motoare Diesel si inlocuim, cu precizie maxima, alte tipuri de motoare Diesel, cu maxim confort tehnic.

Executam automatizari electrice in domeniul industrial si agricol.
Oferim lucrari de automatizare la grupuri electrogene second-hand si noi, inclusiv, fabricam grupuri electrogene cu motoare Diesel KUBOTA, la preturi competitive.

In ceea ce priveste achizitionarea de piese de schimb care nu sunt originale Kubota, atragem atentia celor care le cumpara, ca acestea duc la defectiunea motorului, si implicit, la distrugerea lui si obligativitatea de a cumpara un motor nou Kubota .

CARE SUNT RISCURILE FOLOSIRII PIESELOR CARE NU SUNT ORIGINALE KUBOTA sau sunt copii dupa piese originale sau ajung pe piata romaneasca de pe piata gri, din tari precum China sau alte tari similare ?

– motorul NU va functiona in parametrii tehnici adecvati si NU va respecta normele de poluare in vigoare, ducand si la un consum de ulei excesiv, asa cum ar functiona corect daca s-ar folosi piese originale Kubota pentru intretinerea sau reparatia acestuia;

– Kubota ofera piese de schimb originale, pentru toate piesele componente ale motoarelor, in mai multe variante, in timp ce firmele sau persoanele care nu sunt autorizate de Kubota, ofera piese copiate sau care nu sunt originale, doar intr-o singura varianta, lasand la o parte faptul ca acestea nu respecta nici o legislatie in materie de motoare si norme de poluare;

– Kubota a facut un experiment, si anume: a folosit la reparatia motorului Kubota, piese care nu sunt originale, care nu respecta standardul tehnic al lui Kubota si nici normele de poluare, si s-a constatat ca motorul nu a fost posibil sa fie pornit. In final, a trebuit sa se schimbe motorul vechi cu unul nou.