V 3600 (49.8kW / 2600 rot/min)

V3600 V3600 V3600-1 V3600-2

Emisiile de gaze de ardere
Motorul Kubota V3600 este un motor aspirat natural în conformitate cu regulamentele privind emisiile conform EPA interim TIER 4, care sunt cele mai stricte din această clasă. Acest motor respectă, de asemenea, si cerințele EU STAGE 3A. Acest avantaj oferă beneficiul termenului de valabilitate cu un an mai mult de rangul 3. De aceea, acest motor este bine primit până la sfârșitul anului 2012 atât în ​​America de Nord, cat si pe piețele europene, ceea ce ar economisi resurse tehnice pentru reglementările privind emisiile viitoare.
Utilizand caracteristicile reduse de NOx ale motoarelor cu injectie indirecta, motorul V3600, natural aspirat, este în conformitate cu ultimele reglementări privind emisiile, fără sa foloseasca dispozitive mecanice sau electronice.

Durabilitate. Putere
Motorul Diesel Kubota V3600 este un nou motor de mare densitate de putere cu dimensiunile de gabarit la fel ca motorul V3300, dar cu toate acestea, cu o cilindree mai mare.

Putere ecologica. Prietenos cu mediul inconjurator
Sistemul original de ardere interna Kubota numit E-TVCS (Trei Sisteme de ardere Vortex) a fost îmbunătățit. Fluxul de aer, camera de ardere și cursa mare a pistonului au fost optimizate pentru a oferi o cantitate mai mică  cu 25% de pulberi în suspensie (PM), în comparație cu motoarele care îndeplinesc EPA Tier 3 pentru această clasă.

Opțiuni
Pozițiile ventilatorului sunt disponibile în două variante de înălțime pentru a se adapta la diverse configurații de echipamente.
O mare varietate de accesorii suplimentare sunt disponibile.

Descarcă Broșura V3600