D 1803-M (27.9kW / 2700 rot/min)

D1803M D1803M D1803M-2 D1803M-1

Emisiile poluante
Motorul D1803-M este construit în conformitate cu normele EPA interim TIER 4, regulamente care privesc emisiile de gaze de ardere. Motorul Kubota D1803-M respectă, de asemenea, si normele UE STAGE 3A, care sunt in vigoare din 2012 și in afara pietei europene.

Durabilitate. Putere
Seria de motoare Diesel de la Kubota, si anume, seria 03-M  este foarte recunoscuta pe intreg globul pamantesc pentru aplicațiile sale industriale, unde se foloseste pe scara larga. Cu numeroase caracteristici, cum ar fi un solenoid built-in, poziția ventilatorului joasa și funcționare singură , acest motor oferă caracteristici excelente de performanta si flexibilitate pentru toate aplicatiile..
Canalele de racire cu lichid între alezajele cilindrilor, folosind tehnologia de turnare originala Kubota, ca o contramăsură față de sarcina termică de  mare densitate putere, oferă atât rezistenta superioara, cat si caracteristici fiabile motoarelor noastre.
Motorul D1803-M oferă o tranziție lină de la TIER 2 la TIER 4 Tier interim, prin menținerea cotelor de gabarit și aceleasi puncte dure de montare cu modificările de performanță a motoarelor cu Tier 2.

Putere. Originalitate. Motor ecologic. Prietenos cu mediul
Sistemul original de ardere interna Kubota numit E-TVCS (Trei Sisteme de ardere Vortex) a fost îmbunătățit. Fluxul de aer, camera de ardere și cursa mare a pistonului au fost optimizate pentru a oferi un procent cu 50% mai mic de pulberi în suspensie (PM) , același nivel strict ca și mai sus, pentru clasa de puteri mai mari de 37kW (EPA interim TIER 4).
Capacul semi-float și pelicula filmata de MoS2 la nivelul pistoanului reduce nivelul de zgomot cu 1.0 – 2.0 dBA fata de motoarele diesel convenționale și asigura reducerea vibrațiilor transmise din zona supapelor si imbunatateste nivelul de zgomot. .

Opțiuni. Accesorii
Seria de motoare Kubota 03-M oferă o putere foarte mare la priza de putere (PTO), ca răspuns la tendința de creștere a dispozitivelor hidraulice de control în mașini industriale. Este posibil să instalați cel putin o pompă hidraulică , in două locații secundare diferite ale PTO.
O mare varietate de accesorii suplimentare este disponibila.

Descarcă Broșura D1803M