D 1803-M-DI (27.9kW / 2700 rot/min)

D1803MDI D1803MDI D1803MDI-1 D1803MDI-2

Emisiile
Motorul Diesel KUBOTA, cu injectie directa, model D1803-M-DI este construit in conformitate cu normele EPA interim TIER 4, privind regulamentele de emisii de noxe care sunt valabile . Acest motor respectă, de asemenea, si cerințele UE STAGE 3A, care sunt valabile din 2012 și dincolo de pe piața europeană.

Caracteristici de putere
Seria 03-M este foarte bine recunoscuta pentru aplicații industriale. Cu numeroase caracteristici, cum ar fi un solenoid built-in, poziția ventilatorului in pozitie joasa și funcționare singură , acest motor oferă caracteristici excelente de performanta si flexibilitate in majoritatea aplicatiilor tehnice unde este nevoie de motor termic Diesel ..
Canalele de apă de răcire între alezajele cilindrilor, folosind tehnologia originala de turnare Kubota , ca o contramăsură față de sarcină termică de densitate mare de putere, oferă atât rezistenta superioara, cat si caracteristici fiabile motorului.
Motorul D1803-M-DI oferă o tranziție lină de la TIER 2 la TIER 4 interim prin menținerea cotelor de gabarit și  a acelorasi puncte de montaj, cu modificări de performanță foarte mici din normele Tier 2.

Putere mare, motor ecologic, functionare silentioasa
Presiunea de injectie a carburantului a crescut pentru a atinge un nivel cu 50% mai mic de pulberi în suspensie (PM) , pentru același nivel de stricte pentru puteri mai mari de 37kW (EPA interim TIER 4).
Capacul semi-floatde tip  ventil și pelicula de MoS2 la partea superioara a pistoanelor reduce nivelul de zgomot cu 1.0 – 2.0 dBA mai putin fata de motoarele diesel convenționale și asigura reducerea vibrațiilor transmise din zona supapelor pentru imbunatatirea caracteristicile de zgomot .

Opțiuni. Accesorii ale motorului
Clasa de motoare Kubota 03-M oferă o putere suplimentara la priza de putere a motorului (PTO), ca răspuns la tendința de creștere a dispozitivelor hidraulice de control în mașini industriale. Este posibil să instalați o pompă hidraulică in două locații secundare PTO.
O mare varietate de accesorii suplimentare sunt disponibile.

Descarcă Broșura D1803MDI