Z 602 (10.8kW / 3200 rot/min)

Z602 Z602 Z602_2 Z602_1

Emisiile
Kubota Seria Super Mini – cel mai compact motor Diesel industrial racit cu lichid – în conformitate cu EPA Tier 4 privind reglementariile de emisii poluante. Acestea sunt cele mai stricte reglementările privind emisiile din lume în această clasă.

Putere maxima. Robustete
Motorul Kubota Z602 are o mare densitate de putere , care ii confera cea mai mare putere într-o configurație de motor Diesel in 2-cilindri. Prin marirea alezajului cilindrilor si cursei pistonului, Kubota a crescut cilindrea motorului, menținând în același timp amprenta la fel ca motorul Z482. Prin folosirea unei bai de ulei extraplata de mica adâncime, înălțimea motorului este mai mică decât a motorului Z482, oferind un motor compact
Canalele de apă de răcire între alezajele cilindrilor, folosind tehnologia originala de turnare a lui Kubota, ca o contramăsură față de sarcină termică de densitate mare de putere, oferă atât rezistenta superioara si caracteristici fiabile motoarelor Kubota.
Acest motor oferă o tranziție lină de la TIER 2 la TIER 4, prin menținerea în totalitate a acelorasi performanțe și caracteristici fizice ale motoarelor precedente din Tier 2 .

Putere maxima. Motor ecologic
Sistemul original Kubota de ardere interna este de tipul E-TVCS (Trei Sisteme de ardere Vortex) a fost îmbunătățită.Camera de ardere a fost optimizata pentru a atinge un procent cu 50% mai mic de pulberi în suspensie (PM), un nivel foarte mic în astfel de gamă de motoare Diesel Kubota, de foarte mici dimensiuni.
Capacul semi-float de tip ventil și pelicula filmata de MoS2 in capul pistoanelor reduce nivelul de zgomot foarte mult și nivelul de vibrații transmis din zona supapelor pentru caracteristicile de zgomot cele mai mici.

Descarcă Broșura Z602