Grupurile electrogene cu motoare Diesel KUBOTA

Grup Electrogen cu Motor Diesel KubotaGrupurile electrogene cu motoare diesel japoneze Kubota cu capotă de insonorizare au un nivel de zgomot de 63-65 dB la 7 m distanță de grup, in functie de tipul de capota de insonorizare folosita, nivelul de zgomot putand ajunge si la 45 decibeli (dB)

Grosimea tablei folosită la constructia capotei de insonorizare are grosimea de 2.5 mm. Finisajul capotei este de cea mai bună calitate, aceasta fiind importată de la 4 fabrici de profil din Europa,  în diverse variante, furnizori care ofera aceste capote pentru toți marii producătorii de grupuri electrogene din lume. Capotele pot fi cu două uși, câte una pe fiecare parte laterală a capotei, sau cu 4 uși, căte două pe fiecare parte a capotei. Tobele de eșapament cu amortizor de zgomot (în engleză: silencer) este inclusă în prețul capotei de insonorizare.

grup_electrogen_diesel_demo

Toate variantele de grupuri pot fi montate pe semiremorci, având rezervorul de motorină montat la interiorul capotei, în interiorul șasiului.

ACESTE PRODUSE SUNT FABRICATE IN ROMANIA!

Achiziționând de la noi grupurile electrogene produse de firma noastra în România, în 3 centre de producție, sprijiniți industria românească de profil și vă veți bucura de garanția produselor noastre pe viață!

KUBOTA în Romania prin Mecanexim Engineering este partenerul ideal al afacerii Dumneavoasta !