D 902 (16.1kW / 3200 rot/min)

D902 D902 D902_2 D902_1

Emisiile de Gaze de ardere. Kubota – Seria de motoare Super Mini – motoare Diesel, racite cu lichid, motor in 3 cilindrii in linie, este cel mai compact motor industrial la clasa lui din lume – în conformitate cu EPA Tier 4 reglementările privind emisiile. Acestea sunt cele mai stricte reglementările privind emisiile din lume în această clasă.

Putere. Robustete. Fiabilitate. Calitate. Consum redus de motorina. nivel scazut de zgomot
Motorul D902 ofera cea mai mare putere în cadrul motoarele Kubota seria Super Mini. Prin marirea alezajului cilindrilor si a cursei pistonului, Kubota a realizat acest motor D902, menținând în același timp amprenta la fel ca motorul D722. Prin echiparea motorului cu o baie de ulei plata, de mică adâncime, înălțime motorului D902 este mai mică decât a motorului D722, oferind un motor extrem de compact.
Canalele de racire in peretii ( alezajele) cilindrilor, folosind tehnologia ORIGINALA de turnare a lui Kubota , ca o contramăsură față de sarcină termică de mare densitate de putere, oferă atât, rezistenta superioara, cat si caracteristici fiabile ale motoarelor noastre KUBOTA, de renume mondial.
Acest motor oferă o tranziție lină de la nivelul TIER 2 la nivelul TIER 4, prin menținerea în totalitate ale acelorasi performanțe mult imbunatite, cat si a caracteristicilor fizice ale precedentelor motoare Kubota TIER 2.
Din motorul D902, obtinem motoare alternative cu functionare pe combustibil, si anume: WG972 (benzină) și DF972 (combustibil dual: Benzina / GPL). Ele sunt disponibile cu amprenta la fel ca motorul D902.

Putere ecologica. Ardere completa.
Sistemul de ardere interna, original de la Kubota se numeste E-TVCS (Trei Sistem de ardere Vortex). Acest sitem a fost îmbunătățit continuu .Camera de ardere a fost optimizata pentru a atinge un nivel cu 50% mai mic de pulberi în suspensie (PM), nivel record la astfel de gamă de motoare Diesel de dimensiuni mici.
Capacul semi-float ventil și pelicula filmata de MoS2 la nivelul pistonului reduce considerabil nivelul de zgomot și vibrațiile, din zona supapelor, conducand la obtinerea de nivel de zgomot imbunatite.

Opțiuni
O mare varietate de accesorii suplimentare este disponibila.

Descarcă Broșura D902