D 722 (14.9kW / 3600 rot/min)

D722 D722 D722_2 D722_1

Emisiile de gaze de ardere
Motoare Kubota Seria Super Mini – cel mai compact motor Diesel industrial IN 3 CILINDRII,  4 timpi, cu baie de ulei, răcit cu lichid  – în conformitate cu EPA Tier 4 privind reglementările despre emisiile poluante. Acestea sunt cele mai stricte reglementări privind emisiile din lume în această clasă.

Mecanexim Engineering este reprezentant national AUTORIZAT de Kubota sa vanda motoarele Diesel KUBOTA si piesele de schimb KUBOTA in ROMANIA.

Putere maxima. Forta. Robustete. Adrenalina
Seria de motoare Diesel Kubota Super Mini  a fost ales ca sursă de alimentare pentru o varietate de aplicații industriale si navale, si nu numai, deoarece acesta a fost lansat pentru prima data acum 25 de ani. Ea a devenit de referință în piața de motoare diesel compacte.
Motorul D722 oferă o tranziție lină de la nivelul TIER 2 la nivelul TIER 4 prin menținerea în totalitate a acelorasi performanțe și caracteristici fizice ale precedente ale motoarelor Kubota Tier 2 .
Motorul D722 functioneaza alternativ, atat pe benzina, si avem modelul WG752 (benzină) și DF752 (combustibil dual: Benzina / GPL) sunt disponibile cu amprenta la fel ca motorul D722.

Putere ecologica. Putere curata care protejeaza MEDIUL
Sistemul original revolutionar al motoarelor Diesel Kubota, denumit E-TVCS (Trei Sistem de ardere Vortex) a fost îmbunătățită. Camera de ardere a fost optimizata pentru a atinge un procent mai mic cu 50% de pulberi în suspensie (PM), pentru toata gamă de motoare KUBOTA de dimensiuni mici si mari.

Opțiuni
O mare varietate de accesorii suplimentare este disponibila.

Descarcă Broșura D722