V 3300-T-BG (35.3kW / 1500 rot/min)

V3300-T-BG V3300-T-BG-1 V3300-T-BG-2

Emisiile
Motorul Turbo aspirat V3300-T-BG (1500 rpm) este construit, în conformitate cu legislatia in vigoare din Europa conform normelor de legislatie EU Stage 2 . Regulatorul special, original Kubota, de turatie folosit este folosit, in special în combinație cu un carter extrem de rigid, care combinandu-le, motorul da cele mai bune performanțe la un nivel de zgomot minim, cel mai scazut dintre toate motoarele din intreaga lume.

Motoare cu gaze de evacuare curate
Unul dintre angajamentele majore Kubotas a fost întotdeauna dezvoltarea unui motor care elimina gazele de evacuare curate.  Kubota a fost primul  producător din lume care a trecut, cu brio, peste testele de noxe din America, tip US CARB ULGE, reglementări care sunt cele mai stricte pentru motoarele peste 19 kW. Kubota produce motoare care sunt certificate, în conformitate cu toate reglementările de emisii din întreaga lume si din Europa.

Sistemul de ardere completa unic E-TVCS (Trei Sisteme de ardere Vortex)
Sistemul de ardere Kubota E-System TVCS (Trei sisteme de ardere Vortex) – conceptie originala – este extrem de eficient , situat într-un piston special conceput, cu o adâncitură in supapă și una concavă in piston, produce un ideal amestec de aer / carburant prin crearea a trei vortexuri (fluxuri de ardere) în camera de ardere. Acest lucru duce la o mai bună evacuare a fluxului mixt de gaz și aer, temperatura de admisie a aerului fiind mai mică și a eficienței combustiei fiind extraordinar de mare, unica in lume.

Regulator de turatie de mare putere si fiabilitate
Prin incorporarea unui regulator de turatie mic, de o mare capacitate in lucru, cu o dimensiune mare la volant, Kubota poate controla regulatorul de turatie cu o abatere mai mica de 5%.

Descarcă Broșura V3300-T-BG