V 2607-DI-T (49.2kW / 2700 rot/min)

V2607-DI-T V2607-DI-T V2607-DI-T-1 V2607-DI-T-2

Noul Concept in motoare Diesel. Concept original KUBOTA
Seria de motoare Kubota 07 este un concept cu totul nou în proiectarea motoarelor, care a dezvoltat diverse cerințe necesare pentru o gamă largă de aplicații industriale.
Designul unic al  blocului motor a fost dezvoltat de KUBOTA, folosind tehnologia originala de turnare. Dimensiunile motorului sunt mai mici decât cea a motoarelor actuale cu cilindreea de 2.4L , insa are cilindreea mai mare.
Sistemele de răcire îmbunătățite, cu o galerie principală de apă și canale de apă între alezajele cilindrilor, ca o contraacțiune împotriva sarcinii termice asigură densitate mare de putere, rezistenta superioara si o incredere in seria Kubota 07.
Toate componentele folosite pentru service și întreținere sunt situate la partea de intrare. Acest lucru ajută pentru a obține costuri de service si de intretinere.
Seria de motoare Kubota  07 Seria completeaza gama de motoare Kubota cu puteri de până la 100 CP.

Emisiile
Motorul TURBO V2607-DI-T este un motor cu injectie directa, aspirat natural, în conformitate cu regulamentele privind emisiile conform EPA  interim Nivelul 4. Acest motor respectă, de asemenea, si cerintele etapeia UE 3 A cerințe care sunt obligatorii, din 2012 și in afara  pietei europene. Acest motor respecta reglementările privind emisiile minime necesitand dispozitive suplimentare: eliminarea de NOx se reduce numai prin mijloace mecanice, cum ar fi o recirculare compacta proiectata, răcit cu apă cu gaze de evacuare (EGR).

Putere. Motor ecologic.
Sistemul original central de injectie directa a lui Kubota (prescurtat E-CDIS), inclusiv tehnologia celor 4 supape pe fiecare piston este renumit pentru arderea curată si din seria Kubota V3, care a fost îmbunătățita. Pentru o ardere mai completă Kubota a crescut presiunea de injecție de carburant. Datorită tuturor acestor îmbunătățiri și  optimizarii  sistemului de combustie, problema nivelului de particule (PM) a fost redus la 50% din nivelul permis.
Aceste motoare noi au fost proiectate pentru a reduce vibrațiile transmise și radiante de sunet, ducand la niveluri de zgomot mai mici. Eficient și ecologic, seria de motoare Kubota 07 începe o nouă eră de design a motoarelor Kubota, unic in lume.

Opțiune
O opțiune este disponibilă adica posibilitatea montarii suplimentare a unei prize de putere. Acest motor oferă o putere suplimentara la priza de putere (PTO) de la o pompa hidraulica centrala, amplasat pe partea volantului  motorului, concepute pentru poziționarea compactă de dispozitive hidraulice PTO.
Ventilatorul se poate monta in 2 pozitii de montaj pe motor, pe 2 inaltimi diferite, pentru a se adapta la diverse configurații de echipamente.
Alte opțiuni sunt disponibile pentru personalizare.

Descarcă Broșura V2607-DI-T