V 2403-M-T (44.0kW / 2700 rot/min)

V2403MT V2403MT V2403MT-2 V2403MT-1

Emisiile poluante
Motorul Diesel TURBO model V2403-M-T este construit respectand regulamentele de emisii poluante tip EPA interim TIER 4, care sunt cele mai stricte din această clasă. Acest motor respectă, de asemenea, si cerințele UE STAGE 3A. Acesta oferă beneficiul termenului de valabilitate cu un an mai mult de rangul 3. De aceea, acest motor este bine primit până la sfârșitul anului 2012 atât în ​​America de Nord, cat si in piețele europene, ceea ce ar economisi resurse tehnice pentru reglementările privind emisiile viitoare.
Utilizand caracteristicile reduse de NOx ale motoarelor cu injectie indirecta, motorul V2403-M-T este in conformitate cu cele mai recente reglementari privind emisiile, fără nici un dispozitiv suplimentar sau accesorii electronice.

Putere. Fiabilitate
Motorul Kubota V2403-M-T este un nou motor de mare densitate de putere, care oferă cea mai mare ieșire în cadrul seriei Kubota 03-M.
Prin extinderea alezajului si cursa mare a pistonului, Kubota a crescut cilindreea motorului. Canalele de apă de răcire între alezajele cilindrilor, folosind tehnologia originala de turnare Kubota , ca o contramăsură față de sarcină termică de înaltă oferă atât rezistenta superioara, cat si caracteristici fiabile motoarelor noastre.
Cu numeroase caracteristici, cum ar fi un solenoid built-in, poziția ventilatorului in pozitie joasa, acest motor oferă caracteristici excelente de performanta si flexibilitate pentru orice aplicatie industriala sau pentru orice fel de utilaj de mare putere..

Putere. Motor Ecologic
Sistemul original de ardere interna a lui Kubota  E-TVCS (Trei Sisteme de ardere Vortex) a fost îmbunătățit. Fluxul de aer, camera de ardere și cursa mare a pistonului au fost optimizate pentru a oferi un nivel de pulberi in suspensie (PM) mai mic cu 25% , rezultând un motor Diesel cu calitati imbunatatite fata de motoarele EPA Tier 3.
Capacul semi-float  și pelicula filmata de  MoS2  reduc nivelul de zgomot și vibrațiile din zona supapelor ducand la imbunatatirea  caracteristicilor de zgomot sunt mai bune.

Opțiuni. Accesorii ale motoarelor
Motoarele Kubota din seria 03-M oferă o putere suplimentara la priza de putere a motorului (PTO), ca răspuns la tendința de creștere a dispozitivelor hidraulice de control în mașini industriale. Este posibil să instalați o pompă hidraulică in cel putin  două locații secundare PTO.
O mare varietate de accesorii suplimentare sunt disponibile.

Descarcă Broșura V2403MT