D 1503-M (23.8kW / 2800 rot/min)

D1503M D1503M D1503M-1 D1503M-2

Emisiile poluante
Motorul D1503-M este construit în conformitate cu normele EPA interim TIER 4 regulamente care privesc emisiile de gaze de ardere. Acest motor respectă, de asemenea, si cerințele UE STAGE 3A, care sunt in vigoare din 2012 și dincolo de pe piața europeană.

Durabilitate. Putere
Seria de motoare Diesel de la Kubota, si anume, seria 03-M  este foarte recunoscuta pe intreg globil pamantesc pentru aplicațiile sale industriale, unde se foloseste pe scara larga.. Cu numeroase caracteristici, cum ar fi un solenoid built-in, poziția ventilatorului joasa și funcționare singură , acest motor oferă caracteristici excelente de performanta si flexibilitate pentru toate aplicatiile..
Canalele de racire cu lichid între alezajele cilindrilor, folosind tehnologia de turnare originala Kubota, ca o contramăsură față de sarcina termică de  mare densitate putere, oferă atât rezistenta superioara, cat si caracteristici fiabile motoarelor noastre.
Motorul D1503-M oferă o tranziție lină de la TIER 2 la TIER 4 Tier interim, prin menținerea cotelor de gabarit și aceleasi puncte dure de montare cu modificările de performanță a motoarelor cu Tier 2.

Putere. Originalitate. Motor ecologic. Prietenos cu mediul
Sistemul original de ardere interna Kubota numit E-TVCS (Trei Sisteme de ardere Vortex) a fost îmbunătățit. Fluxul de aer, camera de ardere și cursa mare a pistonului au fost optimizate pentru a oferi un procent cu 50% mai mic de pulberi în suspensie (PM) , același nivel strict ca și mai sus, pentru clasa de puteri mai mari de 37kW (EPA interim TIER 4).
Capacul semi-float și pelicula filmata de MoS2 la nivelul pistoanului reduce nivelul de zgomot cu 1.0 – 2.0 dBA fata de motoarele diesel convenționale și asigura reducerea vibrațiilor transmise din zona supapelor si imbunatateste nivelul de zgomot. .

Opțiuni. Accesorii
Seria de motoare Kubota 03-M oferă o putere foarte mare la priza de putere (PTO), ca răspuns la tendința de creștere a dispozitivelor hidraulice de control în mașini industriale. Este posibil să instalați cel putin o pompă hidraulică , in două locații secundare diferite ale PTO.
O mare varietate de accesorii suplimentare sunt disponibile.

Descarcă Broșura D1503M