D 1305 (21.7kW / 3000 rot/min)

D1305 D1305 D1305-2 D1305-1

Emisiile de noxe
Motorul KUBOTA model D1305 intruneste conditiile de functionare, în conformitate cu normele de poluare EPA interim TIER 4 , privind regulamentele privind emisiile care sunt obligatorii, incepand cu sfârșitul anului 2012. Acest motor respectă, de asemenea, cerințele de poluare din Europa conform EU STAGE 3A, care sunt valabile din 2012, cat si in afara UNIUNII EUROPENE.

Durabilitate. Putere eficienta
Motorul D1305 este un nou motor de foarte mare putere, care realizeaza conditiile de functionare, într-un mod natural, simplu aspirat, in configuratia de motoare Diesel in 3 cilindrii in cadrul familiei de motoare Kubota de tip Seria 05.
Prin marirea cursei pistonului la motorul D1305, Kubota crescut cilindreea motorului cu 12% comparativ cu D1105, menținând aceleasi dimensiuni de gabarit. Prin folosirea unei bai de ulei plate, de mare capacitate, si extinderea zonei de distributie a motorului, înălțimea motorului este mai mică, oferind un motor compact, robust, fiabil, recunoscut.
Canalul de răcire în interiorul alezajelor cilindrilor, folosind tehnologia originala de turnare Kubota , ca o contramăsură față de sarcină termică de densitate de mare putere, oferă atât rezistenta superioara, cat si caracteristici tehnice fiabile motoarelor noastre KUBOTA, vandute in Romania de firma noastra MECANEXIM ENGINEERING SRL.

Eficienta. Putere. Motor ecologic. Protejeaza mediul inconjurator
Sistemul de ardere interna, original, a motoarelor Kubota, poarta denumirea de E-TVCS (Trei Sistem de ardere Vortex). El este îmbunătățit. Fluxul de aer, camera de ardere și cursa pistonului au fost optimizate pentru a oferi un procent cu 50% mai mic de pulberi în suspensie (PM) , fiind valabil același nivel de stricte ca și mai sus, pentru clasa de motoare de putere mai mare de 37kW (EPA interim TIER 4).
Capacul semi-float al pistonului și pelicula filmata de MoS2 la nivelul pistonului reduce considerabil nivelul de zgomot și vibrațiile, transmise din zona supapelor, micsorand considerabil nivelul de zgomot.

Opțiuni
O mare varietate de accesorii suplimentare sunt disponibile.

Descarcă Broșura D1305